skip to Main Content

Gestió emocional de la crisi econòmica

Gestió Emocional De La Crisi Econòmica Del Coronavirus - Psicologia Flexible
El confinament i el coronavirus han provocat una crisi econòmica profunda i sobtada, que afegeix incertesa a la situació que vivim des de finals de febrer. Moltes persones en pateixen les conseqüències de manera directa i amb poc poder per a canviar les coses. Però sempre hi ha marge per a protegir-nos fent una bona gestió emocional de la crisi econòmica.
Continua llegint

La metàfora del jardí

La metàfora del jardí s'utilitza en Teràpia d'Acceptació i Compromís. Pot ajudar a entendre que lluitar contra els problemes i voler-los solucionar de manera precipitada i inadequada pot fer que aquests es facin més grossos. Aquest article és per a explicar la metàfora del jardí, el seu significat en psicologia i les seves aplicacions.
Continua llegint

Impacte psicològic del confinament i el coronavirus

Impacte Psicològic Del Confinament I El Coronavirus
Des que va començar el confinament pel coronavirus n'hem anat notant l'impacte psicològic. Nens, adults, gent gran, professionals de la salut... cadascú des de la seva realitat ha experimentat unes conseqüències o unes altres. I aquestes semblen anar a més les darreres setmanes. Parlem de l'impacte psicològic del confinament i el coronavirus i d'algunes pautes per a fer-hi front.
Continua llegint
Back To Top