skip to Main Content

Impacte psicològic del confinament i el coronavirus

Impacte Psicològic Del Confinament I El Coronavirus
Des que va començar el confinament pel coronavirus n'hem anat notant l'impacte psicològic. Nens, adults, gent gran, professionals de la salut... cadascú des de la seva realitat ha experimentat unes conseqüències o unes altres. I aquestes semblen anar a més les darreres setmanes. Parlem de l'impacte psicològic del confinament i el coronavirus i d'algunes pautes per a fer-hi front.
Continua llegint

Gestionar la incertesa pel coronavirus

Gestionar La Incertesa Pel Coronavirus - Psicologia Flexible
Des del confinament pel coronavirus, veiem força prediccions sobre com canviaran les nostres vides a partir d'ara. És comprensible que intentem preveure el futur, però també ens cal admetre que encara és d'hora per saber què passarà. I aquesta és, precisament, una de les dificultats a nivell psicològic: Gestionar la incertesa pel coronavirus.
Continua llegint

Pautes per a un teletreball efectiu

Pautes Per A Un Teletreball Efectiu - Psicologia Flexible
Fins fa poc el teletreball estava poc implantat al nostre país. Fins i tot se'n destacaven més els inconvenients que els avantatges. Però amb el confinament degut a la crisi del coronavirus, moltes empreses s'han vist obligades a implantar-lo. Treballar des de casa és un repte, per això val la pena apuntar algunes pautes per a un teletreball efectiu.
Continua llegint
Back To Top