skip to Main Content

Augmenta el consum d’alcohol

Els darrers anys s'observa com augmenta el consum d'alcohol, sobretot després de la pandèmia de COVID19. Últimament arriben més persones a la meva consulta amb problemes relacionats amb la beguda. A través d'aquest article vull respondre algunes de les preguntes més habituals al voltant de l'alcohol, i quin tractament es pot fer quan es beu en excés.
Read More

Ansietat climàtica o ecoansietat: Com la gestionem

L'ansietat climàtica és la preocupació intensa per les conseqüències de l'emergència climàtica en el present i en el futur. L'experimenten persones de totes les edats però, sobretot, adolescents i joves. Tenint en compte que el canvi climàtic és un problema present, real i modificable, la millor manera de gestionar l'ansietat climàtica -o ecoansietat- és canalitzar-la per buscar solucions.
Read More

Incel: El cèlib involuntari

El cèlib involuntari, terme abreviat com a incel és la persona que voldria tenir relacions sexuals però no en troba l'oportunitat. Majoritàriament són homes que atribueixen la seva falta d’activitat sexual a les dones, assumint que són elles qui no compleixen el seu deure. Parlem dels elements que cal tenir en compte a l’hora d’analitzar el celibat involuntari, i de com solucionar-lo.
Read More

Suport psicològic a persones amb COVID persistent

La COVID persistent són un conjunt de seqüeles que tenen algunes persones que han passat la malaltia, i que continuen limitant la seva qualitat de vida mesos després d'haver rebut l'alta. Els seus símptomes més freqüents són la fatiga severa i l'augment del risc de complicacions al cor, els pulmons i el cervell. L'allargament de les conseqüències de la malaltia té un impacte psicològic que pot requerir atenció especialitzada.
Read More
Back To Top