skip to Main Content

Carta als Reis Mags

Permeteu-me que us expliqui què he demanat a la meva carta als Reis Mags:

Estimats Reis Mags:

L’any passat va ser complicat per a mi. Vaig haver de postposar canvis importants a la meva vida perquè els aconteixements em van desbordar. No vaig tenir temps de ser feliç: tal vegada vaig dedicar massa temps als altres. O potser és que no em sé gestionar.

Per aquest 2016 us demano:

  • energia per canviar la meva vida
  • obertura mental per trobar maneres noves de fer les coses
  • temps per arreglar tot el que no funciona
  • ajuda dels meus amics i de la meva família

Un exemple de carta als Reis Mags a la qual se’ls demana diverses coses. Coses que potser no és necessari demanar a una carta als Reis Mags:

Energia per canviar la meva vida: Més que l’energia, el que fa falta per aquest objectiu és la intenció i la meta. La intenció és això que es troba a mig camí entre la voluntat i l’acció. La meta és el punt on volem arribar. Quan tinguem una meta i ens aixequem per començar a caminar veurem que cada vegada hi sóm més a prop.

Obertura mental per trobar maneres noves de fer les coses: Assaig i error. Provar i descartar. Canviar el que provem fins que ens funcioni. Així com capacitat d’assumir riscos de manera controlada. El risc ens pot portar a aconseguir-ho i fallar. I si fallem podem aprendre de l’error. En canvi la no acció ens porta on érem abans.

Temps per arreglar tot el que no funciona: El termps pot ser d’ajuda, però no és suficient. Hi ha una cosa més important que el temps: el canvi d’hàbits. El temps és el camí; els hàbits són el calçat. El temps ens ajudarà a aprendre però abans hem de decidir què aprenem. I també ajudarà el fer d’acceptar que hi ha coses que no es poden canviar, per poc que funcionin. Per tant, o ens adaptem al seu mal funcionament o les deixem de costat i ens centrem en unes altres.

Ajuda dels meus amics i de la meva família: Una altra clau per a la vida. Amb suport de l’entorn pròxim tot és més fàcil. Possiblement el que els falta és aprendre a demanar ajuda sense que això posi en dubte la nostra vàlua personal. No som perfectes ni necessitem ser-ho. Comptem amb els altres perquè ens ajudin.

Què és més normal demanar en una carta als Reis Mags?

Molt senzill: Coses que només els Reis Mags ens puguin portar.

This Post Has 0 Comments

Comenta...

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back To Top