skip to Main Content
Psicòleg per WhatsApp - Psicologia Flexible

Carta als Reis Mags

Permeteu-me que us expliqui què he demanat a la meva carta als Reis Mags:

Estimats Reis Mags:

L’any passat va ser complicat per a mi. Vaig haver de postposar canvis importants a la meva vida perquè els aconteixements em van desbordar. No vaig tenir temps de ser feliç: tal vegada vaig dedicar massa temps als altres. O potser és que no em sé gestionar.

Per aquest 2016 us demano:

  • energia per canviar la meva vida
  • obertura mental per trobar maneres noves de fer les coses
  • temps per arreglar tot el que no funciona
  • ajuda dels meus amics i de la meva família

Carta als Reis Mags - Psicologia FlexibleUn exemple de carta als Reis Mags a la qual se’ls demana diverses coses. Coses que potser no és necessari demanar a una carta als Reis Mags:

Energia per canviar la meva vida: Més que l’energia, el que fa falta per aquest objectiu és la intenció i la meta. La intenció és això que es troba a mig camí entre la voluntat i l’acció. La meta és el punt on volem arribar. Quan tinguem una meta i ens aixequem per començar a caminar veurem que cada vegada hi sóm més a prop.

Obertura mental per trobar maneres noves de fer les coses: Assaig i error. Provar i descartar. Canviar el que provem fins que ens funcioni. Així com capacitat d’assumir riscos de manera controlada. El risc ens pot portar a aconseguir-ho i fallar. I si fallem podem aprendre de l’error. En canvi la no acció ens porta on érem abans.

Temps per arreglar tot el que no funciona: El termps pot ser d’ajuda, però no és suficient. Hi ha una cosa més important que el temps: el canvi d’hàbits. El temps és el camí; els hàbits són el calçat. El temps ens ajudarà a aprendre però abans hem de decidir què aprenem. I també ajudarà el fer d’acceptar que hi ha coses que no es poden canviar, per poc que funcionin. Per tant, o ens adaptem al seu mal funcionament o les deixem de costat i ens centrem en unes altres.

Ajuda dels meus amics i de la meva família: Una altra clau per a la vida. Amb suport de l’entorn pròxim tot és més fàcil. Possiblement el que els falta és aprendre a demanar ajuda sense que això posi en dubte la nostra vàlua personal. No som perfectes ni necessitem ser-ho. Comptem amb els altres perquè ens ajudin.

Què és més normal demanar en una carta als Reis Mags?

Molt senzill: Coses que només els Reis Mags ens puguin portar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Back To Top