skip to Main Content

Com demanar hora al psicòleg

Des d’aquesta pàgina pots demanar hora al psicòleg per fer les visites a la consulta de Manresa o de Barcelona, al teu domicili o online (per Skype).

ESPECIAL: Ajuda psicològica a afectats pel confinament i el coronavirus

Com són les visites amb el psicòleg

Demanar hora al psicòleg - Psicologia Flexible

Les visites es reserven amb cita prèvia i duren aproximadament 60 minuts. El tractament és personalitzat i adaptat a les teves necessitats. La privacitat i confidencialitat ens permeten parlar de qualsevol cosa que et preocupi.

Després d’estudiar el problema i la manera com t’afecta, posem en marxa les solucions. En algunes sessions et puc posar “deures” per fer en el teu dia a dia, que ajudaran a escurçar la durada total de la teràpia.

En qualsevol moment, durant el tractament, ens podem desviar per tractar qüestions urgents que han aparegut i que suposen un problema més greu. A més a més, estic disponible permanentment entre sessions per a atendre consultes breus i que no poden esperar a través de WhatsApp, telèfon o correu electrònic.

Les eines que adquireixes a la teràpia et poden servir per si més endavant et trobessis en un problema similar.

Quin preu tenen les visites amb Psicologia Flexible

A l’hora de demanar hora al psicòleg recorda que LA PRIMERA CONSULTA ÉS GRATUÏTA. Aquesta sessió inicial la podem fer per Skype o per telèfon i dura uns 30 minuts. Podràs explicar què et preocupa i com penses que et puc ajudar. Jo miraré de donar-te unes pautes bàsiques per a atendre la preocupació més urgent, marcarem conjuntament uns objectius i parlarem de la freqüència de les sessions i de la durada del tractament.

Les visites successives (a partir de la segona) duren, aproximadament, una hora. Aquestes són les tarifes:

Consulta Manresa50,00 €
Consulta Barcelona55,00 €
A domicili70,00 €
Online (Skype)40,00 €
30,00 €

Com es poden pagar les sessions

Les visites a la consulta o a domicili es poden pagar en efectiu després de la sessió. Si vols també les pots pagar abans a través d’aquest web o mitjançant una factura electrònica que rebràs per email (amb Paypal, targeta de crèdit o dèbit, o transferència bancària).

Les visites per Skype s’han d’abonar prèviament a través d’aquest web o bé mitjançant una factura electrònica que rebràs per email (amb Paypal, targeta de crèdit o dèbit, o transferència bancària). En aquest tipus de visites el pagament s’ha d’haver fet almenys 24 hores abans de la sessió.

Demana la teva visita

Llamar al psicólogo de Manresa y BarcelonaWhatsApp al psicólogo de Manresa y BarcelonaEmail al psicólogo de Manresa y Barcelona
Back To Top