skip to Main Content

Com demanar hora al psicòleg

Des d’aquesta pàgina pots demanar hora al psicòleg per fer les visites a la consulta de Manresa o de Barcelona, al teu domicili o online (per Skype o Zoom).

Joan-Salvador Vilallonga Vilarmau – Doctoralia.es

Com són les visites amb el psicòleg

Demanar hora al psicòleg - Psicologia Flexible

Les visites es reserven amb cita prèvia i duren aproximadament 60 minuts. El tractament és personalitzat i adaptat a les teves necessitats. La privacitat i confidencialitat ens permeten parlar de qualsevol cosa que et preocupi.

Després d’estudiar el problema i la manera com t’afecta, posem en marxa les solucions. En algunes sessions et puc posar “deures” per fer en el teu dia a dia, que ajudaran a escurçar la durada total de la teràpia.

En qualsevol moment, durant el tractament, ens podem desviar per tractar qüestions urgents que han aparegut i que suposen un problema més greu. A més a més, estic disponible permanentment entre sessions per a atendre consultes breus i que no poden esperar a través de WhatsApp, telèfon o correu electrònic.

Les eines que adquireixes a la teràpia et poden servir per si més endavant et trobessis en un problema similar.

Quin preu tenen les visites amb Psicologia Flexible

En demanar hora al psicòleg recorda que podem fer les sessions a la consulta, a domicili o online. Podràs explicar què et preocupa i com penses que et puc ajudar. Jo miraré de donar-te unes pautes bàsiques per a atendre la preocupació més urgent, marcarem conjuntament uns objectius i parlarem de la freqüència de les sessions i de la durada del tractament.

Les visites duren, aproximadament, una hora. Aquestes són les tarifes de Psicologia Flexible:

Consulta Manresa50,00 €
Consulta Barcelona60,00 €
A domicili70,00 €
Online (Skype)50,00 €

Com es poden pagar les sessions

Les visites a la consulta o a domicili es poden pagar en efectiu després de la sessió. Si vols també les pots pagar abans a través d’aquest web o mitjançant una factura electrònica que rebràs per email (amb Paypal, targeta de crèdit o dèbit, o transferència bancària).

Les visites per Skype o Zoom s’han d’abonar prèviament a través d’aquest web, per Bizum o bé mitjançant una factura electrònica que rebràs per email (amb Paypal, targeta de crèdit o dèbit, o transferència bancària). En aquest tipus de visites el pagament s’ha d’haver fet almenys 24 hores abans de la sessió.

Llamar al psicólogo de Manresa y BarcelonaWhatsApp al psicólogo de Manresa y BarcelonaEmail al psicólogo de Manresa y Barcelona

Demana la teva visita

Back To Top