Qui pot necessitar un psicòleg online

Psicòleg online - Psicologia Flexible

Hem viscut -i estem vivint- temps d’incertesa. La situació sanitària ens fa sentir més vulnerables i veiem amenaçades algunes coses que, fins ara, donavem per segures. Hem hagut d’acomiadar-nos de sers estimats d’una manera que no volíem. Ens hem quedat sense feina o la mantenim amb dubtes. O tot plegat ha fet evidents alguns problemes que ja teníem abans i dels quals no érem conscients. Per això augmenten les consultes amb un psicòleg online.

És normal viure aquests canvis amb dificultat i nerviosisme. Algunes persones tenen prou recursos personals per afrontar-ho sense necessitar ajuda. Altres experimenten ansietat, depressió, insomni o necessiten reordenar la seva vida per a situar-se. I no sempre és fàcil explicar com ens sentim, perquè se’ns barregen les idees i no sabem per on començar. En aquest cas, convé consultar el psicòleg.

Llamar al psicólogo de Manresa y BarcelonaWhatsApp al psicólogo de Manresa y BarcelonaEmail al psicólogo de Manresa y Barcelona

Com et beneficia el psicòleg online

Com a psicòleg online et puc ajudar a resoldre el que et preocupa.

Analitzarem els problemes: per què apareixen i com solucionar-los

Recuperaràs la tranquil·litat, l’autoestima i la confiança en tu mateix/a

Les eines que obtindràs també et serviran en el futur

Parlarem del que vulguis, amb garantia de confidencialitat

Sense llista d’espera. Sense perdre el temps

Si ho necessites, podrem mantenir el contacte entre sessions

Què diuen els/les pacients de Psicologia Flexible

Sobre mi

Psicòleg online sense llista d'espera

Sóc el Joan Salvador Vilallonga, psicòleg col·legiat núm. 20801. Em vaig llicenciar en Psicologia a la UAB i vaig fer un màster en Psicooncologia a la UB.

També estic format en Psicologia de la Salut, atenció psicològica en emergències i catàstrofes, habilitats socials i psicologia del rendiment.

Davant de la crisi que ens està afectant vaig decidir abaixar el preu de les visites de psicòleg online, per fer-les més accessibles.

Com funciona la psicologia online

Pots demanar la teva visita per telèfon, WhatsApp, correu electrònic o omplint el formulari i et respondré el més aviat possible. A les sessions parlarem del que et preocupa, de com t’afecta i buscarem solucions eficaces i personalitzades. Cada sessió de psicòleg online dura una hora.

PREU HABITUAL

40,00€


PREU AMB DESCOMPTE (25%)

30,00€

A més a més garanteixo que quan el preu torni a ser l’habitual, et mantindré el descompte fins acabar el tractament. El pagament es pot fer a través d’aquest web, amb un ingrés bancari, amb factura electrònica (que t’enviaria per email) o amb Bizum.

I si ho necessites, podrem resoldre dubtes o consultes senzilles entre sessions per correu electrònic, telèfon o WhatsApp. Perquè no t’hagis d’esperar a la visita següent.

Reserva la teva visita sense llista d’espera o demana més informació

  • Psicòleg per Skype - Psicologia Flexible
    Producte en venda
    40,00 30,00

Contacta amb mi en un click

Llamar al psicólogo de Manresa y BarcelonaWhatsApp al psicólogo de Manresa y BarcelonaEmail al psicólogo de Manresa y Barcelona

Omple el formulari