skip to Main Content

Reconeixement psicològic

El Reconeixement Psicològic és un servei nou de Psicologia Flexible. Pots respondre un test online de preguntes ràpides i rebre una explicació detallada i personalitzada dels resultats per correu electrònic o per Skype. Aquesta eina pot ajudar a descartar la possibilitat de tenir algun problema de salut mental, de relacions o de comportament.

Reconeixement psicològic - Psicologia Flexible

Què és el Reconeixement Psicològic

El Reconeixement Psicològic és un servei nou de Psicologia Flexible, amb el qual pots saber com et trobes, en general, a nivell de salut mental, de comportament i de relacions amb tu mateix/a i amb els altres.

De la mateixa manera que de vegades ens fem una revisió mèdica per a assegurar que tot està bé, el reconeixement psicològic se centra en la salut mental per a analitzar el funcionament diari. En el cas que aparegui que hi pot haver algun problema, permet orientar l’avaluació per a estudiar-lo i intervenir-hi.

No és una eina de diagnòstic, i no permet saber si es té algun trastorn mental o un problema concret. Però ajuda a tenir un mapa de l’estat general d’una persona amb ella mateixa i amb el seu entorn.

Per a qui és aquest servei

Un reconeixement psicològic per a trobar-se a un mateix - Psicologia Flexible

Molts professionals de la Psicologia sempre hem estat crítics amb el que anomenem psicologització: la tendència a considerar “problemes” coses que formen part de la normalitat (com la tristesa, els moments d’enfadar-se o les discussions de parella). Com si tothom tingués un motiu o un altre per visitar un psicòleg.

És clar que tothom té dificultats amb alguns aspectes la seva vida, i això per si sol no justifica una teràpia psicològica. La intervenció professional està indicada quan el malestar és intens i durador, i afecta la qualitat de vida, les activitats normals o les relacions amb els altres.

Però després del confinament provocat per la crisi del coronavirus rebo moltes consultes de persones que descriuen un malestar inespecífic, que no poden concretar, i que els preocupa per com els afecta ara i en el futur.

El reconeixement psicològic és per a qualsevol persona que la vulgui fer, però està pensada per a qui nota que hi ha alguna cosa que no acaba de funcionar en la seva relació amb ell mateix o amb els altres, i volen saber què és per a solucionar-ho.

Quins són els beneficis del Reconeixement Psicològic

Saber qui sóc - Psicologia Flexible
  • Tindràs una visió general de la teva salut mental, del teu comportament i les teves relacions amb tu mateix/a i amb els altres.
  • El test es respon en menys de mitja hora.
  • Els resultats no els proporcionarà cap màquina ni cap algoritme: ho faré jo, com a professional de la Psicologia, de manera personalitzada.
  • Tu tries com vols que t’expliqui els resultats personalitzats: amb un correu electrònic o amb una entrevista per Skype d’una hora.
  • Obtindràs pautes per a millorar el funcionament general, amb tu mateix/a i amb els altres.
  • Tot el procés serà absolutament confidencial.

Com fer-se el Reconeixement Psicològic

Pots fer-te el teu reconeixement psicològic fent clic a AQUEST ENLLAÇ. Un cop l’hagis sol·licitat, podràs escollir com voldràs conèixer els resultats: si amb un correu electrònic (20 euros) o amb una entrevista per Skype d’una hora (30 euros).

Se t’obrirà la pàgina amb el qüestionari, que podràs respondre i enviar. Si has escollit que vols saber els resultats per correu electrònic, rebràs aquesta resposta el més aviat possible; si prefereixes l’entrevista per Skype em posaré en contacte amb tu per a buscar el moment de fer-la.

El reconeixment psicològic és una bona eina per conèixer el teu funcionament general, i et pot ajudar a respondre preguntes que et ronden pel cap sobre coses que et passen.

Llamar al psicólogo de Manresa y BarcelonaWhatsApp al psicólogo de Manresa y BarcelonaEmail al psicólogo de Manresa y Barcelona

T’ha agradat aquest article? Deixa la teva pregunta o comentari i et respondré personalment, I si creus que pot ajudar algú que coneixes, comparteix-lo!

This Post Has 0 Comments

Comenta...

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back To Top