skip to Main Content

Serveis d'ajuda psicològica a Psicologia Flexible

Els serveis d'ajuda psicològica que ofereix Psicologia Flexible van dirigits a persones que, amb problemàtiques o sense, volen recuperar el benestar i la qualitat de vida, o bé millorar algun aspecte de la seva vida diària o del seu funcionament. Clica sobre cada servei per tenir més informació sobre com beneficiar-te de l'ajuda psicològica.

[Aquestes pàgines d'informació estan en construcció]

Ajuda psicològica per a l'ansietat

ANSIETAT

Podràs identificar la causa de l'ansietat i fer el tractament més adequat perquè deixi de ser un problema. Reduiràs la preocupació i la tensió i podràs recuperar la tranquil·litat.

DEPRESSIÓ

Amb l'ajuda psicològica professional podràs fer els canvis necessaris per recuperar el benestar. Obtindràs una manera més positiva de veure't a tu mateix/a, als altres, i al món.

Ajuda psicològica per a l'estrès

ESTRÈS

L'estrès intens i sostingut en el temps pot perjudicar la salut. Aprendràs com reduir-ne l'impacte sense perjudicar la productivitat o la realització de les tasques diàries.

Ajuda psicològica en malalties cròniques

MALALTIES CRÒNIQUES

Si tens una malaltia crònica (càncer, cardiovascular, etc) o cuides algú que la té, et pots beneficiar de l'ajuda psicològica per a gestionar la preocupació, els tractaments i els canvis.

HABILITATS SOCIALS

Fer-te respectar, saber dir "No" quan convé, etc, són coses que pots aprendre a fer. L'entrenament en habilitats socials t'ajudarà a relacionar-te més bé amb tu mateix/a i amb els altres.

Ajuda psicològica per a millorar l'autoestima i l'autoconeixement

AUTOESTIMA I AUTOCONEIXEMENT

Millora la imatge que tens de tu mateix/a i descobreix potencialitats que t'ajudaran a aconseguir més coses i a solucionar problemes.

Ajuda psicològica per a millorar el rendiment universitari

RENDIMENT UNIVERSITARI

Aprèn tècniques de memorització i de gestió del temps a l'hora d'estudiar pels exàmens i millora el rendiment universitari. Tot adaptat a la teva titulació i la teva vida diària.


Back To Top