skip to Main Content

Els serveis d’ajuda psicològica que ofereix Psicologia Flexible estan pensats per a persones que necessiten recuperar el benestar i la qualitat de vida, o bé que no tenen cap problema però volen millorar algun aspecte de la seva vida diària o del seu funcionament.

Recorda que les visites es poden fer al despatx de consulta de Manresa o de Barcelona, al teu domicili o per Skype.

Clica sobre cada servei per tenir més informació sobre com beneficiar-te de l’ajuda psicològica.

Si no trobes el que busques posa’t en contacte amb mi i ho crearé per a tu. Això és la Psicologia Flexible.

(Aquestes pàgines d’informació estan en construcció)

Tarifes

Consulta Manresa50,00 €
Consulta Barcelona60,00 €
A domicili70,00 €
Online (Skype)50,00 €

Els serveis d’ajuda psicològica

Ansietat

Podràs identificar la causa de l’ansietat i fer el tractament més adequat perquè deixi de ser un problema. Reduiràs la preocupació i la tensió i podràs recuperar la tranquil·litat.

Depressió

Amb l’ajuda psicològica professional podràs fer els canvis necessaris per recuperar el benestar. Obtindràs una manera més positiva de veure’t a tu mateix/a, als altres, i al món.

Estrès

L’estrès intens i sostingut en el temps pot perjudicar la salut. Aprendràs com reduir l’impacte de l’estrès sense perjudicar la productivitat o la realització de les tasques diàries.

Malalties cròniques

Si tens una malaltia crònica (càncer, cardiovascular, etc) o cuides algú que la té, et pots beneficiar de l’ajuda psicològica per a gestionar la preocupació, els tractaments i els canvis.

Habilitats socials

Fer-te respectar, saber dir “No” quan convé, etc, són coses que pots aprendre a fer. L’entrenament en habilitats socials t’ajudarà a relacionar-te més bé amb tu mateix/a i amb els altres.

Autoestima i autoconeixement

Millora la imatge que tens de tu mateix/a i descobreix potencialitats que t’ajudaran a aconseguir més coses i a solucionar problemes. Aprèn a valorar les teves virtuts i a acceptar els teus defectes.

Què opinen els pacients

[testimonials]
Back To Top