skip to Main Content

Els serveis d’ajuda psicològica que ofereix Psicologia Flexible estan pensats per a persones que necessiten recuperar el benestar i la qualitat de vida, o bé que no tenen cap problema però volen millorar algun aspecte de la seva vida diària o del seu funcionament.

Recorda que les visites es poden fer al despatx de consulta de Manresa o de Barcelona, al teu domicili o per Skype.

Clica sobre cada servei per tenir més informació sobre com beneficiar-te de l’ajuda psicològica.

Si no trobes el que busques posa’t en contacte amb mi i ho crearé per a tu. Això és la Psicologia Flexible.

(Aquestes pàgines d’informació estan en construcció)

Tarifes

Consulta Manresa50,00 €
Consulta Barcelona55,00 €
A domicili70,00 €
Online (Skype)40,00 €

Els serveis d’ajuda psicològica

Ansietat

Podràs identificar la causa de l’ansietat i fer el tractament més adequat perquè deixi de ser un problema. Reduiràs la preocupació i la tensió i podràs recuperar la tranquil·litat.

Depressió

Amb l’ajuda psicològica professional podràs fer els canvis necessaris per recuperar el benestar. Obtindràs una manera més positiva de veure’t a tu mateix/a, als altres, i al món.

Estrès

L’estrès intens i sostingut en el temps pot perjudicar la salut. Aprendràs com reduir l’impacte de l’estrès sense perjudicar la productivitat o la realització de les tasques diàries.

Malalties cròniques

Si tens una malaltia crònica (càncer, cardiovascular, etc) o cuides algú que la té, et pots beneficiar de l’ajuda psicològica per a gestionar la preocupació, els tractaments i els canvis.

Habilitats socials

Fer-te respectar, saber dir “No” quan convé, etc, són coses que pots aprendre a fer. L’entrenament en habilitats socials t’ajudarà a relacionar-te més bé amb tu mateix/a i amb els altres.

Autoestima i autoconeixement

Millora la imatge que tens de tu mateix/a i descobreix potencialitats que t’ajudaran a aconseguir més coses i a solucionar problemes. Aprèn a valorar les teves virtuts i a acceptar els teus defectes.

Què opinen els pacients

Sóc estudiant de Medicina, i els caps de setmana treballo al restaurant del meu tiet. Mai se m’havia acudit anar al psicòleg, però vaig conèixer Psicologia Flexible i el seu servei per a estudiants universitaris. A més a més es podia…

Guillem (21 anys)

El meu divorci es va complicar i vaig començar a tenir insomni i ansietat. El Joan de Psicologia Flexible em va ensenyar a fer-me respectar davant del meu ex i em va ajudar a dormir millor i estar més tranquil·la.…

Esther (50 anys)

Va ser el primer que em va dir coses de mi mateix que ningú m’havia dit mai abans. Per això portava tant temps sense saber què em passava. Però m’ho va dir de la millor manera possible i sense que…

Pablo (22 anys)

Un bon psicòleg. Sap escoltar molt bé, t’explica quin és el teu problema i t’acompanya mentre el soluciones. Ademés et pot venir a veure a casa si ho necessites. He provat diferents psicòlegs i psicòlogues sense que m’ajudessin, em quedo…

Isabel (66 anys)

M’escolta com ningú i em fa sentir molt ben tractada.

Yaiza (37 anys)

Tinc agorafòbia i depressió, i el Joan m’està ajudant a superar-ho. Sé que podré tornar a quedar amb les amigues i buscar feina.

Raquel (28 anys)
Back To Top